Jászkuti Bertalan

bertalan jaszkuti

  • Bertalan alapította a Heal Partners Kft-t 2009-ben, aminek társtulajdonosa és ügyvezetője. Felelősségi körébe az üzletfejlesztés és a projektek vezetése tartozik.

  • Bertalan számos tranzakciós, vállalatértékelési, pénzügyi modellezési és stratégiai tanácsadó projektet vezetett és menedzselt. Ezek révén széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ügyfélkezelésben és tanácsadási szolgáltatásokban. Iparági szinten a Gyógyszeriparra, Egészségügyre és Logisztikára fordít speciális figyelmet.

  • Korábban 6 évet töltött a Deloitte Pénzügyi Tanácsadási üzletágánál. Az utolsó 3 évben igazgatóként irányította a cég közép-európai Gyógyszeripar/Egészségügyi iparágra szakosodott pénzügyi tanácsadói munkacsoportját, amelynek során intenzíven dolgozott a régió különböző országaiban is.

  • Ezt megelőzően Bertalan az HSBC Investmentbank közép-kelet-európai vállalati-pénzügyi tanácsadó részlegénél dolgozott Londonban. Továbbá négy évet a CA IB Értékpapír Rt. (korábban Creditanstalt Értékpapír Rt.) vállalati-pénzügyi tanácsadó részlegénél töltött Budapesten. Ezt megelőzően két évig volt a KPMG budapesti irodájánál könyvvizsgálati asszisztens.

  • Bertalan közgazdász . Az IBS – Nemzetközi Üzleti Főiskolán végzett, sikeresen levizsgázott az ACCA (Chartered Association of Certified Accountants) minden tárgyából és elvégezte az ELTE egészségpolitika, tervezés és finanszírozás mesterkurzusát.

  • Szabadidejében Bertalan szívesen vitorlázik, sakkozik és fut. Nős, két gyermek édesapja.