Magunkról

A Heal Partners 2009 óta a magyar és kelet-közép-európai tranzakciós piac prominens szereplője. Elsődleges célunk minőségi szolgáltatásokkal segíteni ügyfeleinket a vállalati érték növelésben, stratégiai céljaik elérésében vagy korábbi munkájuk által teremtett érték realizálásában. Ennek érdekében vezető munkatársasink több évtizedes tapasztalatát kombináljuk széleskörű befektetői és vállalati  kapcsolatrendszerünkkel valamint tanácsadó csapatunk hatékony munkájával.

Ügyfeleink nemcsak egy motivált tanácsadói csapatot kapnak, hanem rendelkezésükre áll több száz tranzakciós projekt tapasztalata, globális hálózatunk által kínált széleskörű  befektetői elérés és fókusz iparágainkban meglevő mély szaktudásunk. Ügyfélkapcsolatainkat mindig hosszútávra építjük, mert a célok eléréséhez ügyfeleink minél jobb megismerésén keresztül vezet az út.

Nálunk az ügyfelek sikerei az elsők.


Iparági fókusz

Tanácsadói filozófiánk központi eleme, hogy ügyfeleink számára a pénzügyi szaktudás mellé iparági specializációt is biztosítunk. Tapasztalataink szerint ez jelentős mértékben segíti az egyes projektek hatékony lebonyolítását, továbbá lehetőséget nyújt arra is, hogy ügyfeleink problémáira időben, proaktív módon tudjunk reagálni.

A Heal Partners kiemelten a következő iparágakra fókuszál:

Technológia / Média / Telekom

Szoftverfejlesztés

IT szolgáltatás

Média

Telekommunikációs szolgáltatások

shallow focus photo of blue and gray stethoscope on brown wooden table

Egészségügy / Gyógyszeripar

Magán-egészségügyi szolgáltatások

Gyógyszergyártás

Gyógyszer-kereskedelem

Gyógyászati-segédeszköz gyártás

brown cardboard boxes on white metal rack

Logisztika / Disztribúció

Fuvarozás és szállítmányozás

Logisztikai szolgáltatások

Disztribútor / Nagykereskedelem

Kiscsomagos szolgáltatások

glass bottles on top of gray machine

Élelmiszeripar / Fogyasztási cikkek

Élelmiszer és más fogyasztói termékek gyártása

Élelmiszer disztribúció

Kis- és nagykereskedelem

E-kereskedelm


Munkatársaink

Karli Péter

ügyvezető partner

pkarli@healce.com

Péter a Heal Partners Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Felelősségi körébe az üzletfejlesztés és a projektek vezetése tartozik.

Karrierjét részvényelemzőként kezdte, majd 8 évet töltött a Deloitte közép-európai tranzakciós tanácsadó csapatában, ahol a regionális TMT csapat irányításáért is felelt. 2009 óta dolgozik független tanácsadóként, ennek nagy részében a Heal Partners felépítésén és sikeres vezetésén dolgozott. Nevéhez száznál is több pénzügyi tanácsadói projekt köthető az elmúlt két évtizedből, beleértve tranzakciós megbízások, üzletértékelések és stratégiai projektek. Ügyfelei között megtalálhatók voltak sikeres középvállaltok ugyanúgy, mint globálisan is vezető nagyvállalatok vagy intézményi pénzügyi befektetők.

Péter közgazdász, a Corvinus Egyetemen végzett 1995-ben, 2000-ben pedig sikeres CFA (Chartered Financial Analyst) vizsgát tett.

Péter lelkes jégkorong játékos és szurkoló, de szabadidejében sokféle más sportot is űz, mint futás, túrázás és síelés.

Szentirmai Gábor

szenior menedzser

gszentirmai@healce.com

Gábor 2013-ban csatlakozott a Heal Partners csapatához, ahol szenior menedzseri pozícióban dolgozik jelenleg.

Eddigi karrierje során számos tranzakciós, pénzügyi modellezési és vállalatértékelési projektben vett részt. Dolgozott vevő- és eladó-oldali megbízásokon, hazai és nemzetközi KKV tulajdonosokkal, private equity ügyfelekkel a logisztika-disztribúció, média-technológia, egészségügy-gyógyszeripar, valamint élelmiszeripar területén egyaránt.

Gábor a Budapesti Corvinus Egyetemen vállalati pénzügyek szakon szerzett MSc diplomát. Tanulmányai során két félévet töltött Németországban, ahol a bambergi Otto Friedrich Universität pénzügy tanszékének volt tanulója.

Közel egy évet dolgozott az OTP Alapkezelőnél, ahol részvényelemző gyakornokként az OTP Klímaváltozás Származtatott Részvényalap portfóliójának elemzésében segítette a portfóliómenedzser munkáját. Fél éves szakmai tapasztalatot szerzett továbbá a német Villeroy & Boch AG treasury részlegén, Mettlachban.

2016-ban teljesítette a Chartered Financial Analyst (CFA) Program Level III-as és egyben utolsó vizsgáját, így sikeresen befejezte a programot.

Kovács Roland

Munkatárs

Roland 2022 júliusában csatlakozott a Heal Partners-hez, ahol számos tranzakciós és cégértékelési projektben is részt vett különböző iparágakban. Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatta vállalkozásfejlesztés szakon, ahol 2022-ben szerzett MSc diplomát. Az egyetemi évei alatt aktív szerepet vállalt egy befektetésekkel foglalkozó diákszervezet, a Budapest Investment Club működésében.

Karrierjét a Morgan Stanley piaci kockázatkezelési részlegén kezdte, ahol közel 3,5 évig volt gyakornok és elsősorban a vállalat Private Equity portfóliójának kockázatait elemezte.

Roland szabadidejében CrossFit-ezik és a labdarúgást is előszeretettel űzi.

Vály Zsófia

Zsófia 2022 februárjában csatlakozott a Heal Partnerhez.

BSc diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte pénzügy és számvitel szakon, a mesterképzést is ebben az irányban fogja folytatni.

Egyetemi tanulmányai mellett egy befektetésekkel foglalkozó diákszervezet, a Budapest Investment Club alelnöke volt, ahol különböző szakmai előadások, kerekasztalbeszélgetések és podcast epizódok szervezésével foglalkozott.

Eddigi munkája során kiemelten foglalkozott az egészségüggyel, de emellett számos iparágban szerzett tapasztalatot, valamint részt vett a „Top30 Legbefolyásosabb szereplő a magánegészségügyben” című kiadvány elkészítésében.

Társadalmi felelősségvállalás

CSR Filozófiánk

Vállalati filozófiánk alapja a partnerség. Hiszünk abban, hogy együtt többre megyünk. Emberi kapcsolataink minőségi javulásának, illetve személyes kompetenciáink folyamatos fejlesztésének alapja a mások iránti nyitottság, a tőlünk eltérő készségekkel, kompetenciákkal rendelkezőktől való tanulási igény.

A partnerséggel együtt felelősség is jár. Amit mi adni tudunk, azt adnunk is kell. A Heal Partners társadalmi felelősségvállalásának fókuszában olyan szervezetek és kezdeményezések állnak, amelyek egyfelől a saját területükön már sokszorosan bizonyítottak, ugyanakkor napi szinten bizonyítják nyitottságukat saját fejlődésük folyamatos biztosításának érdekében. Nyitottak más szakmákra, más emberekre, más kompetenciákra, más területekre.